Betekenis Dromen Zwanger Zijn

betekenis droom zwanger zijn, betekenis van dromen over slangen, dromen over zwangerschap betekenis, droom betekenis zwanger

Betekenis dromen zwanger zijn, Zwanger waarschijnlijk is een zeer gelukkige nieuws voor vrouwen die getrouwd zijn en gewenst nakomelingen. En omgekeerd, een zwangerschap kan ook een schande en schande voor vrouwen die geen man zijn. Dit is een rechte lijn met de interpretatie van dromen zwanger kan ook betekenen dat goed of slecht.

1. Dream Yourself Zwangere 
Als je ziet jezelf zwanger zijn, dan kan dit worden geïnterpreteerd als een goed teken. Diverse horoscoop droom mythologie en verklaren dit als een fortuin te verwerven of verlangens zal onmiddellijk worden gerealiseerd.

2. Zwangere Dream Seeing Other People 
Als in een droom zie je iemand anders zwanger zijn, ook al is in het echte leven van de persoon is niet zwanger, dan kan dit worden geïnterpreteerd als een slechte zaak. Maar niet voor u, maar de persoon van je dromen. Dit geldt ook voor de man die droomde zijn vrouw zwanger was.

3. Dromen zijn er veel mensen Zwangere 
Als in de droom zie je veel van de zwangere vrouwen, dan wordt het geïnterpreteerd als een goed teken dat zal komen. Of dat je wordt omringd door veel geluk, ontvangt overvloedige voeding, of bepaalde zakelijke stroming in de lange termijn.

Betekenis van dromen Zwanger in Psychologie 

Iets anders zijn, ook al zijn ze nog steeds in dezelfde lijn met verschillende kennis over droom interpretaties en horoscoop, psychologie opvatting dat iemand kent die is zwanger dromen zijn degenen die in een staat van angst. Dromen van zwanger geïnterpreteerd als een teken van gebrek aan voorbereiding u in een nieuw leven, zowel in werk of persoonlijke relaties. Angst en angst voor de dingen die zal worden ondervonden in de loop van de toekomst dat is wat leidt tot de onderbewuste geeft je de droom. ( http://betekenisdromen.blogspot.com )